Hallux Valgus

Hallux valgus, ook bekend als bunion, is een misvorming van het grote teengewricht waardoor de grote teen naar binnen draait in de richting van de andere tenen. Hierdoor kan een knobbel aan de zijkant van de voet ontstaan, die pijnlijk kan zijn en het dragen van bepaalde soorten schoenen kan bemoeilijken. Hallux valgus wordt vaak veroorzaakt door het dragen van strakke of smalle schoenen, genetica of bepaalde medische aandoeningen. De behandeling kan bestaan uit het dragen van wijdere schoenen, het gebruik van steunzolen of, in ernstige gevallen, een operatie.

Locatie Oldenzaal

KroeseWevers kantoor
De Matenstraat 47
7572 BV Oldenzaal

Locatie Losser

Carint Losser
Luttersestraat 2a
7581 BV Losser

Locatie Denekamp

Gemeentehuis Denekamp Nicolaasplein 5
7591 MA Denekamp

Locaties Duitsland 

Nordhorn (op locatie)
Neuenhaus (op locatie)
Lingen (op locatie)