Fasciitis plantaris

Fasciitis plantaris is een veel voorkomende oorzaak van stekende pijn onder de voet. Het wordt veroorzaakt door een ontsteking van de fascia plantaris, een dikke weefselband die langs de onderkant van de voet loopt en het hielbeen met de tenen verbindt. Symptomen van fasciitis plantaris zijn scherpe pijn in de hiel of voetboog, vooral bij staan of lopen. De behandeling bestaat meestal uit rust, strekken en ontstekingsremmende medicijnen. In sommige gevallen kan een hielspoor ontstaan, een extra botuitgroei op het hielbeen die extra pijn kan veroorzaken.

Locatie Oldenzaal

KroeseWevers kantoor
De Matenstraat 47
7572 BV Oldenzaal

Locatie Losser

Carint Losser
Luttersestraat 2a
7581 BV Losser

Locatie Denekamp

Gemeentehuis Denekamp Nicolaasplein 5
7591 MA Denekamp

Locaties Duitsland 

Nordhorn (op locatie)
Neuenhaus (op locatie)
Lingen (op locatie)